TD-K A/S indgår strategisk partnerskab med brancheforeningen Cirkulær om NIS2-kontrol og rådgivning 

 
 
 

Pressemeddelelse  

Lille Skensved, 21.03.2024 

 

TD-K kan med glæde annoncere et nyt strategisk partnerskab omkring NIS2, denne gang med brancheforeningen Cirkulær, som består af kommuner og kommunale affaldsselskaber. 

Partnerskabet markerer endnu et vigtigt skridt i styrkelsen af cybersikkerhed og NIS2-overholdelse for virksomheder inden for kritisk infrastruktur. Som en del af dette samarbejde vil Cirkulær og TD-K tilbyde en eksklusiv NIS2-fordelsaftale for medlemmer af Cirkulær. Niels Toftegaard, kommunikationschef hos Cirkulær, udtaler følgende:

"Vi er glade for at have indgået denne aftale med TD-K, som vil hjælpe vores medlemmer med uvildig NIS2-kontrol og rådgivning. Affaldsindsamling og -håndtering er vigtig samfundsinfrastruktur, hvor høj grad af informationssikkerhed og beredskab er essentielt. Vi ser frem til et godt og produktivt samarbejde med TD-K." 

TD-K har de seneste år dedikeret mange timer og ressourcer til at blive eksperter inden for NIS2. Jørgen Schwartz, administrerende direktør hos TD-K, udtaler:

"Vores store fokus på NIS2 bærer igen frugt. Vi er stolte af partnerskabet med Cirkulær og ser frem til at sikre deres medlemmers forsyningssystemer og overholdelse af NIS2-lovgivningen." 

For yderligere information om samarbejdet eller for at drøfte dine behov vedrørende NIS2-direktivet, er du velkommen til at kontakte Kasper Winding, Projektdirektør hos TD-K, på følgende e-mailadresse: kw@td-k.dk. For yderligere information vedrørende fordelsaftalen, herunder beskrivelse, priser m.m. skal du kontakte Niels Toftegaard, kommunikationschef hos Cirkulær, på følgende mailadresse: nt@cirkulaer.dk

Læs Cirkulærs nyhed omkring samarbejdet her.

Jørgen SchwartzForside