TD-K, DFH og Dansk Fjernvarme indgår samarbejde om NIS2-kontrol og rådgivning til danske fjernvarme- og multiforsyningsselskaber

 
 
 
 

Pressemeddelelse 

Lille Skensved, 08.02.2024 

 

Det er med stolthed, at TD-K A/S i dag kan offentliggøre et nyt strategisk partnerskab med DFH (Dansk Fjernvarmes Handelsselskab) og Dansk Fjernvarme vedrørende NIS2. Dette partnerskab markerer et vigtigt skridt i styrkelsen af cybersikkerhed og overholdelse af NIS2-direktivet for fjernvarme- og multiforsyningsselskaber i Danmark. 

TD-K har de seneste år dedikeret mange timer og ressourcer til at blive eksperter inden for NIS2. Derfor er det en betydningsfuld anerkendelse, at DFH og Dansk Fjernvarme nu har valgt TD-K som deres foretrukne og eneste NIS2-samarbejdspartner. Jørgen Schwartz, Partner og Administrerende Direktør i TD-K, udtaler: 

"Vi er utrolig stolte af dette samarbejde med DFH og Dansk Fjernvarme. Det repræsenterer en afgørende milepæl i vores mission om at sikre cybersikkerheden for energi- og forsyningssektoren i Danmark. Vi ser frem til et nært samarbejde med DFH og Dansk Fjernvarme samt til at assistere deres medlemmer med overholdelse af NIS2-direktivet."  

Samarbejdet mellem TD-K, DFH og Dansk Fjernvarme repræsenterer en fælles forpligtelse til at beskytte Danmarks forsyningssystemer mod cybertrusler og sikre overholdelse af lovgivningen. Dansk Fjernvarme udtaler følgende i forbindelse med samarbejdet: 

“Dansk Fjernvarmes Handelsselskab, DFH, har indgået en fordelsaftale med firmaet TD-K A/S om, at de hjælper fjernvarmeselskaber med at blive NIS2-compliant på en troværdig måde. TD-K A/S er særdeles kompetente, kender forsyningssektoren fra flere års samarbejde og kan hjælpe fjernvarmeselskaber gennem processen for at blive NIS2-compliant.” 

Samarbejdet mellem TD-K, DFH og Dansk Fjernvarme har følgende to hovedformål:  

  1. Ekspertise og rådgivning: TD-K vil stille deres ekspertise til rådighed for DFH og Dansk Fjernvarme. Vi vil blandt andet levere data til DFH’s nye NIS2-beredskabsmodul og bistå med udviklingen af et API. Derudover vil TD-K i samarbejde med DFH og Dansk Fjernvarme afholde tre NIS2-kurser i 2024. 

  2. Fordelsaftale: TD-K og DFH har indgået en eksklusiv fordelsaftale, der udelukkende er tilgængelig for medlemmer af DFH og Dansk Fjernvarme.  


For yderlig information om samarbejdet eller for at drøfte dine behov vedrørende NIS2-direktivet, er du velkommen til at kontakte Kasper Winding, Kommerciel Direktør hos TD-K, på følgende e-mailadresse: kw@td-k.dk. Yderligere information vedrørende fordelsaftalen, herunder beskrivelse, priser m.m. kan tilgås via https://www.dfhservice.dk/ydelser-fordelsaftaler/nis2-fordelsaftale/.

Kort om TD-K A/S: 

TD-K er en danskejet IT-virksomhed, specialiseret inden for sikkerhed, netværk og IT-løsninger. TD-K er højt certificeret inden for alt, hvad vi beskæftiger os med, blandt andet hos Microsoft og Cisco. TD-K har hovedkontor i Lille Skensved ved Køge samt afdelinger på Sydsjælland, Vestsjælland og i Jylland. Vi er specialister i NIS2-compliance og har bistået adskillige forsyningsvirksomheder med implementeringen af NIS2-kravene. TD-K tilbyder en komplet NIS2-løsning, der garanterer reel overholdelse af NIS2-kravene både på papiret og i praksis. Med teknisk dybde skaber vi et solidt fundament, så vores kunders IT- og OT-miljø er bedst muligt rustet til at modstå et angreb. Læs mere om vores NIS2-løsning, herunder vores kraftfulde NIS2-værktøj Compliance Manager på www.td-k.dk/nis2. 

Jørgen SchwartzForside